08 okt Een nieuwe kijk op ADHD

Hoe ervaart iemand zijn leven met ADHD? Hoe kijkt diegene terug op een jeugd vol uitdagingen? Wat zijn succesfactoren om te komen tot ontwikkeling? Deze vragen en meer worden beantwoord in een lezing waarin het leven van Arno de Poorter de rode draad vormt.

In de lezing werkt Arno toe naar een nieuwe kijk op ADHD. Een kijk waarin vooral de positieve kanten van ADHD worden belicht.

Voor wie?

Professionals (in opleiding) die werken met kinderen, jongeren en volwassenen met ADHD in scholen, hulpverlening en diverse andere settings.
De lezing is ook! geschikt voor ouders van kinderen met ADHD, partners van volwassenen met ADHD en mensen met ADHD zelf.

Wat levert de lezing op?

Een inkijk in het leven van iemand met ADHD die is uitgegroeid tot een tevreden en succesvolle volwassene.
Je wordt wakker geschud. Je ontmoet een voorbeeld van een succesvol persoon met ADHD, die kan vertellen waar hij dit succes aan te danken heeft. Dit persoonlijke verhaal ráákt.

Programma en werkwijze

Aan de hand van pakkende voorbeelden en illustraties vertelt Arno zijn levensverhaal. De toehoorder wordt uitgenodigd zich in te leven in zijn gevoelsleven en mee te kijken naar de wereld vanuit de bril van iemand met ADHD.
Je maakt op een persoonlijke en interactieve manier kennis met een nieuwe kijk op ADHD. Het wordt duidelijk dat er nieuwe kansen en mogelijkheden zijn om met kinderen, jongeren en volwassenen met ADHD om te gaan.

Wie verzorgt de lezing?

Arno de Poorter van http://www.hulpbijadhd.nl/ .

Wanneer en waar?

De lezing vindt plaats in Het Punt in Vroomshoop aan de Burgemeester Koetjestraat 2.
De inloop is vanaf 19.00 uur. De lezing start om 19.30 uur. 

Kosten en aanmelding

De lezing is gratis!
Aanmelden is fijn en dat kan bij Arianne Bronsvoort van het Loesloket via: abronsvoort@zorgsaamtwenterand.nl
Vermeld naam en met hoeveel personen je wilt komen.  

 

 

Terug naar boven