22 mei De aanpak van Autisme! Van probleem naar oplossing

Aanmelden kan nog wel, maar je komt dan op een wachtlijst, want de zaal is VOL. Bij afzeggingen maak je dan alsnog kans op een plaats.

Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met Autisme Spectrum Stoornis (ASS)? Als je dat weet kun je het gedrag dat daaruit voortkomt verklaren. Dat doet Colette de Bruin in haar nieuwste boek: ‘Dit is Autisme! Van hersenwerking tot gedrag’. Zij heeft hiervoor samengewerkt met neurobioloog dr. Fabienne Naber. Je maakt kennis met de nieuwste inzichten op het gebied van autisme. Colette neemt je mee op een boeiende en unieke reis door het brein van iemand met autisme. Hiermee wil ze zoveel mogelijk mensen op weg helpen naar positief contact bij autisme. 

Doelgroep
De lezing zal worden georganiseerd voor ouders, zorg- en onderwijsprofessionals en andere belangstellenden

Wanneer en waar
De lezing vindt plaats d.d. 22 mei van 19,00 - 21.30 uur in het Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Tussen door is er een 30 minuten koffiepauze met gelegenheid voor vragen stellen aan de spreekster.

Kosten en aanmelden
De lezing kun je gratis volgen.
Aanmelden graag via abronsvoort@zorgsaamtwenterand.nl  Vermeld met hoeveel personen je wilt komen en waar je woont / werkt ( kom je als ouder of als professionals). Of meld je aan via 0546-481460.  
Gezien de vele aanmeldingen in 2015 hebben we de volgende afspraak gemaakt:
Inwoners in gemeente Twenterand  en professionals werkzaam in gemeente Twenterand kunnen zich vanaf 15 februari aanmelden.
Inwoners en professionals van andere gemeenten kunnen zich vanaf 1 april aanmelden.

 

 

Terug naar boven