07 okt Billy Boem Kinder Club

De Billy Boem club is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die opgroeien in/rondom stress- en spanningvolle (thuis)situaties. De kinderen kunnen extra steun nodig hebben als bijvoorbeeld een ouder, broertje/zusje ziek wordt of veel aandacht vraagt, een ouder psychische klachten heeft, ouders gescheiden zijn of er veel ruzie is of de spanning/stress die de corona-crisis heeft gebracht in het kind en/of gezin.

De kinderen leren spelenderwijs hoe zij zich gemakkelijker kunnen uiten, met hun eigen emoties en de situatie thuis om kunnen gaan.

De club komt 10x bij elkaar. We gaan spelenderwijs met elkaar aan de slag en hebben plezier. Er wordt elke week een verhaal verteld van Billy Boem die thuis ook van alles meemaakt om er vervolgens samen over door te praten. Er worden vragen beantwoord, vaardigheden geoefend en tips gegeven. Kinderen zoeken gezamenlijk naar oplossingen.

Voor de ouders zijn er 3 bijeenkomsten (zelfde tijdstip). Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats met het kind en de ouder(s).

Deelname is gratis.

Hoe laat: 15.30-17.00 uur

Wanneer: Start donderdagmiddag 7 okt. en verder op 14 okt./28 okt./4 nov./11 nov./8 nov./25 nov./2 dec./9 dec./16 dec. 

Waar: Wijkcentrum Hengelose Es.

            Uitslagweg 47. Hengelo.

            telf. nr 074-2504020.  

 

Meer weten of direct aanmelden?

Kijk op de site van Wijkracht:

www.wijkracht/academie of bel secretariaat Wijkracht 088-9455722.

 

 

Terug naar boven