19 jan Billy Boem Club Wierden 19 januari 2021

De Billy Boem club is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die opgroeien in/rondom stress- en spanningvolle (thuis)situaties. De kinderen kunnen extra steun nodig hebben als bijvoorbeeld een ouder, broertje/zusje ziek wordt of veel aandacht vraagt, een ouder psychische klachten heeft, ouders gescheiden zijn of er veel ruzie is of de spanning/stress die de corona-crisis heeft gebracht in het kind en/of gezin.

De kinderen leren spelenderwijs hoe zij zich gemakkelijker kunnen uiten, met hun eigen emoties en de situatie thuis om kunnen gaan.

De club komt 10x bij elkaar. We gaan spelenderwijs met elkaar aan de slag en hebben plezier. Er wordt elke week een verhaal verteld van Billy Boem die thuis ook van alles meemaakt om er vervolgens samen over door te praten. Er worden vragen beantwoord, vaardigheden geoefend en tips gegeven. Kinderen zoeken gezamenlijk naar oplossingen.

Voor de ouders zijn er 3 online bijeenkomsten (zelfde tijdstip). Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats met het kind en de ouder(s).

De groep is bedoeld voor kinderen uit de gemeente Wierden.

Deelname is gratis.

Wanneer: dinsdagmiddag 19 januari 2021

Hoe laat: 15.30-17.00 uur

Waar: Locatie in Wierden (volgt).  

 

Meer weten of direct aanmelden?

Kijk op www.impluz.nl/cursussen of bel/mail secretariaat (0570-604900): info@impluz.nl

Vragen/consultatie: Deirdre Janné (d.janne@impluz.nl /06-53738943)

 

Folder Billy Boem

Terug naar boven