Bevalling en kraamtijd

Datum
Tijd
Starttijd:
Eindtijd:
LocatiePrijsDeze bijeenkomst is bedoeld voor aanstaande ouders van een eerste kindje. Of als de eerste bevalling moeilijk was, bijvoorbeeld door een keizersnee. 

Met de komst van een kindje komt er veel op jullie af. Een goede voorbereiding op de bevalling kan veel onzekerheid wegnemen. We helpen je graag op weg door tijdens deze bijeenkomst jullie vragen te beantwoorden.

Willen jullie in het ziekenhuis bevallen of kiezen jullie voor de vertrouwde sfeer van een thuisbevalling? Wanneer kun je de verloskundige bellen? Hoe merken jullie dat de bevalling begonnen is? Hoe zit het met pijn? Hoe gaat het verder als de baby er is en waar kan een kraamverzorgende jullie mee ondersteunen?

Het eerste deel van de bijeenkomst vertelt een verloskundige over de bevalling. Na de pauze vertelt een kraamverzorgende over de kraamtijd. Denk aan veilig slapen, voeden en het verzorgen van jullie baby. Als jullie deelnemen aan de bijeenkomst in Enschede, is er ook een rondleiding op de verloskamers!


De bijeenkomst is gratis en wordt gegeven in het auditorium (route C29) van het MST.
Meld je op tijd aan want vol is vol!

 

Deze cursus is ook interessant voor partners, zij zijn dan ook van harte welkom. Je mag natuurlijk ook een vriend(in) of familielid meenemen.

 

Willen jullie alleen een rondleiding op de verloskamers en geen themabijeenkomst Bevalling en Kraamtijd? Dan kun je terecht in het MST. 

Wanneer: Iedere laatste dinsdag van de maand van 18.30 – 19.30 uur is er in MST

Voor wie: Voor ouders die een kindje verwachten.

Aanmelden: Stuur een mail naar viv@mst.nl. met jullie namen, adres en telefoonnummer en de datum waarop jullie de rondleiding willen volgen.

Meer informatie: Kijk dan op www.mst.nl/vkc

 

 


Terug naar boven