22 mei Webinar scheiden en psychische problemen bij ouders

Datum
22 mei 2024
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 0:00
Locatie
Online


Prijs
gratisHet webinar scheiden en psychische problemen bij ouders wordt aangeboden door Goeduitelkaartwente.nl. Iedere maand verzorgt een organisatie een webinar over scheiden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is in het onderwerp.

 

Tijdens dit webinar vertelt Rolf over scheiden en psychische problemen. Een echtscheiding wordt snel complex als een van beide ouders psychische problemen heeft. De psychische problemen van de ouder hebben invloed op het verloop van het proces en kunnen het voor de kinderen extra zwaar maken. Er is bijvoorbeeld vaker sprake van spanningen en ruzies of de omgang met de kinderen na de scheiding verloopt problematischer. In deze webinar komen de risicofactoren bij een dergelijke scheiding aan de orde. Ook wordt besproken wat we kunnen doen om te voorkomen dat de kinderen hierdoor zelf psychische problemen ontwikkelen.

Rolf  Ebbens werkzaam bij Impluz weet veel over de ontwikkeling van kinderen en kinderen die te maken hebben met één of beide ouders met psychische problemen.

Om je aan te melden klik hier

 


Terug naar boven