01 okt Webinar Baby's en slaappatronen

Datum
1 oktober 2024
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 20:30
Locatie
webinar


Prijs
gratisDit webinar is geschikt voor ouders en verzorgers met een baby tot 1 jaar.

Na de geboorte hebben baby’s nog niet meteen een dag- en nachtritme. Baby's moeten leren om een slaapritme te ontwikkelen en zelf leren inslapen als ze 's nachts wakker worden. Dit is een leerproces. Het gaat niet altijd vanzelf. Het kan zijn dat je baby blijft huilen. De meeste ouders worden niet blij van een huilende baby. Het kan je onzeker maken. Baby's kunnen zichzelf nog niet geruststellen, raken makkelijk overstuur.

In deze webinar kijken we hoe je je baby kunt helpen een slaapritme op te ontwikkelen en hoe je kunt troosten. Ook staan we stil bij het belang van een band opbouwen met je baby.

In deze webinar "Baby's en slaappatronen" komen de volgende onderdelen aan bod:

- Slapen

- Huilen en troosten

- Een band opbouwen met je baby

 

Doe mee met dit webinar! Er is gelegenheid om vragen in de chat te typen. Dit webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de "spam" box

 


Cursusleiders

Bertine Brunnekreef

Jeugd verpleegkundige

Ik ben Bertine Brunnekreef. In het dagelijks leven ben ik vrouw van, moeder van 3 kids (15, 13 en 8 jaar) en Jeugdverpleegkundige in de gemeente Hellendoorn. Als moeder van drie kinderen ervaar ik dagelijks dat opvoeden prachtig is, maar ook een hele verantwoordelijkheid en soms ook een pittige uitdaging! Het is en blijft soms zoeken naar de juiste weg, met gelukkig heel veel successen en genietmomenten, maar ook moeilijkheden. Die hobbels op de weg komen we allemaal tegen, maar ik vind het ook geweldig om met jullie de mooie ervaringen te delen! Graag draag ik dus op deze manier via LOES mijn steentje bij om jullie als ouders te enthousiasmeren en te sterken in de opvoeding van jullie kind(eren).

Lees meer

Terug naar boven