10 sep Webinar Zindelijk worden (1-4 jaar)

Datum
10 september 2024
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 20:30
Locatie
webinar


Prijs
gratisDeze webinar is geschikt voor ouders en verzorgers van peuters in de leeftijd van 1-4 jaar.

De leeftijd waarop kinderen zindelijk worden is niet over de hele wereld gelijk. Er zijn volkeren, waarbij kinderen al heel vroeg zindelijk zijn, of waar men hen zo heeft getraind dat ze op een vast moment een plas of poep doen. In Nederland worden de meeste kinderen tussen de twee en drie jaar overdag zindelijk.

In deze webinar staan we stil bij het moment waarop je kind overdag en 's nachts zindelijk kan worden en hoe je het aanpakt. Ook gaat het over angst bij poepen en terugvallen naar onzindelijkheid.

- Zindelijk worden, hoe werkt het?

 - Poepen is best eng

- Mijn kind was zindelijk en plast nu weer in de broek

 

Doe mee met deze webinar! Er is gelegenheid om vragen in de chat te typen.

Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de "spam" box.


Cursusleiders

Bertine Brunnekreef

Jeugd verpleegkundige

Ik ben Bertine Brunnekreef. In het dagelijks leven ben ik vrouw van, moeder van 3 kids (15, 13 en 8 jaar) en Jeugdverpleegkundige in de gemeente Hellendoorn. Als moeder van drie kinderen ervaar ik dagelijks dat opvoeden prachtig is, maar ook een hele verantwoordelijkheid en soms ook een pittige uitdaging! Het is en blijft soms zoeken naar de juiste weg, met gelukkig heel veel successen en genietmomenten, maar ook moeilijkheden. Die hobbels op de weg komen we allemaal tegen, maar ik vind het ook geweldig om met jullie de mooie ervaringen te delen! Graag draag ik dus op deze manier via LOES mijn steentje bij om jullie als ouders te enthousiasmeren en te sterken in de opvoeding van jullie kind(eren).

Lees meer

Terug naar boven