25 jan Help je kind groeien (1-12 jaar)

Datum
25 januari 2024
Tijd
Starttijd: 20:00
Eindtijd: 21:00
Locatie
webinar


Prijs
gratisKinderen hebben (net als wij) allerlei overtuigingen over hun kwaliteiten, talenten en intelligentie. Van nature hebben kinderen een sterke wil om te leren en te groeien.

Heel jonge kinderen zijn vol overgave en enthousiasme de hele dag bezig met leren, bijvoorbeeld leren eten, lopen, praten. Ze vinden het nooit te moeilijk, zijn niet bang om fouten te maken en geven niet snel op. Maar helaas zie je bij veel kinderen dat dit onbevangen, gepassioneerd en met plezier leren en vertrouwen op zichzelf minder wordt of verdwijnt. Ze worden onzeker, gaan minder uitdagingen aan of lijken hun motivatie te verliezen wanneer het lastig wordt. Jammer toch?

Als ouders kunnen we gelukkig veel doen om te zorgen dat onze kinderen het plezier in leren en vertrouwen in zichzelf behouden of meer terugkrijgen!

 

Je krijgt in dit webinar uitleg van Tischa Neve en veel praktische tips om een groeimindset te stimuleren, effectief complimenten te geven en je leert hoe je ’groeitaal’ kunt gebruiken naar je kinderen toe!

 

Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de "spam" box.

 


Cursusleiders

Tischa Neve

Kinderpsycholoog en opvoedkundige

Lees meer

Terug naar boven