07 nov Voor je het weet zijn ze groOt (4-12 jaar)

Datum
7 november 2023
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:00
Locatie
Wijkcentrum De Driehoek
Jan Tooropstraat 27
7606 JS
Almelo
Prijs
gratisOpvoeden in theater is hartstikke leuk

  

Je herkent het vast wel: je hebt een belangrijke afspraak op je werk en wilt zeker niet te laat komen. Je zoontje moet zijn haren nog kammen en veters strikken. Hij wil van alles doen, maar vooral niet zijn brood opeten. Kortom: stress! Hoe zorg je er nu voor dat zo’n ochtend toch soepel loopt? Kun je daar zelf iets in sturen? Deze en andere opvoedkwesties worden nagespeeld in de interactieve theatervoorstelling: ‘Voor je het weet zijn ze groOt’.

 

Herkenbare situaties worden hilarisch nagespeeld

“Voor je het weet zijn ze groot” is een voorstelling voor ouders/opvoeders over opvoeding, gezond eten en bewegen.

Opvoeden is soms best lastig. Krijg je jouw kind niet achter het beeldscherm vandaan? Houdt jouw kind ook zo van snacken?  Dit soort herkenbare situaties tussen ouders en kinderen worden door de theatergroep nagespeeld. Het publiek kan tips geven die de acteurs direct naspelen. Zo hoor en zie je niet alleen hoe andere ouders dat doen, maar ook welk effect het op de kinderen heeft. En dat verloopt heus niet altijd meteen vlekkeloos.

 

Voor wie is het?

De ouderbijeenkomst 'voor je het weet zijn ze groOt' is er voor alle ouders met kinderen van 2-12 jaar. Het is ook geschikt voor ouders die de Nederlandse taal niet goed beheersen.


Cursusleiders

Terug naar boven