04 mrt Webinar Baby's en slaappatronen

Datum
4 maart 2024
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 20:15
Locatie
webinar


Prijs
gratisDeze webinar is geschikt voor ouders en verzorgers met een baby tot 1 jaar

 

Na de geboorte hebben baby’s nog niet meteen een dag- en nachtritme. Baby's moeten leren om een slaapritme te ontwikkelen en zelf leren inslapen als ze 's nachts wakker worden. Dit is een leerproces. Het gaat niet altijd vanzelf. Het kan zijn dat je baby blijft huilen. De meeste ouders worden niet blij van een huilende baby. Het kan je onzeker maken. Baby's kunnen zichzelf nog niet geruststellen, raken makkelijk overstuur.

In deze webinar kijken we hoe je je baby kunt helpen een slaapritme op te ontwikkelen en hoe je kunt troosten. Ook staan we stil bij het belang van een band opbouwen met je baby.

In deze webinar "Baby's en slaappatronen" komen de volgende onderdelen aan bod:

- Slapen

- Huilen en troosten

- Een band opbouwen met je baby

 

Doe mee met deze webinar! Er is gelegenheid om vragen in de chat te typen. Deze webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de "spam" box

 


Cursusleiders

Linda Struik

Cursusleider Loes

Ik ben Linda Struik. Na jaren als jeugdverpleegkundige en gezinsbegeleider gewerkt te hebben, ben ik in 2021 gestart met een eigen praktijk voor opvoedvragen en oudercoaching. Daarnaast werk ik als gezinsbehandelaar. Ook geef ik voorlichtingen voor LOES. Na de groepsvoorlichtingen hoor ik van ouders vaak terug dat ze hun kind beter begrijpen door goede informatie over de ontwikkeling. Ook het uitwisselen van ervaringen met andere ouders helpt om opvoedperikelen te relativeren of anders aan te pakken. Als moeder van drie kinderen heb ik ervaren dat opvoeden mooi is, maar zeker niet altijd makkelijk. Graag draag ik op deze manier mijn steentje bij om ouders te sterken in hun opvoedrol.

Lees meer

Terug naar boven