05 feb Webinar Zindelijk worden (1-4 jaar)

Datum
5 februari 2024
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 20:30
Locatie
webinar


Prijs
gratis 

Deze webinar is geschikt voor ouders en verzorgers van peuters in de leeftijd van 1-4 jaar.

 

De leeftijd waarop kinderen zindelijk worden is niet over de hele wereld gelijk. Er zijn volkeren, waarbij kinderen al heel vroeg zindelijk zijn, of waar men hen zo heeft getraind dat ze op een vast moment een plas of poep doen. In Nederland worden de meeste kinderen tussen de twee en drie jaar overdag zindelijk.

In deze webinar staan we stil bij het moment waarop je kind overdag en 's nachts zindelijk kan worden en hoe je het aanpakt. Ook gaat het over angst bij poepen en terugvallen naar onzindelijkheid.

- Zindelijk worden, hoe werkt het?

 - Poepen is best eng

- Mijn kind was zindelijk en plast nu weer inde broek

 

Doe mee met deze webinar! Er is gelegenheid om vragen in de chat te typen.

 

Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de "spam" box.


Cursusleiders

Linda Struik

Cursusleider Loes

Ik ben Linda Struik. Na jaren als jeugdverpleegkundige en gezinsbegeleider gewerkt te hebben, ben ik in 2021 gestart met een eigen praktijk voor opvoedvragen en oudercoaching. Daarnaast werk ik als gezinsbehandelaar. Ook geef ik voorlichtingen voor LOES. Na de groepsvoorlichtingen hoor ik van ouders vaak terug dat ze hun kind beter begrijpen door goede informatie over de ontwikkeling. Ook het uitwisselen van ervaringen met andere ouders helpt om opvoedperikelen te relativeren of anders aan te pakken. Als moeder van drie kinderen heb ik ervaren dat opvoeden mooi is, maar zeker niet altijd makkelijk. Graag draag ik op deze manier mijn steentje bij om ouders te sterken in hun opvoedrol.

Lees meer

Terug naar boven