16 nov Webinar Samen eten en bewegen met jouw kind (2-6 jaar)

Datum
16 november 2022
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 20:30
Locatie
webinar


Prijs
gratisDeze webinar is geschikt voor ouders en verzorgers met kinderen van 2-6 jaar. 

 

Jouw kind kan best andere gewoontes hebben dan jij vroeger had als het gaat over eten, drinken en bewegen. Dat is niet zo gek. Kinderen veranderen hierin niet. Het is de omgeving van je kind die verandert, of de verwachtingen van anderen die ervoor zorgen dat je bepaalde keuzes maakt. 

 

Als we het hebben over samen eten en bewegen dan gaat dat over wat jij belangrijk vindt rond het thema eten en drinken bij je kind. Ook gaat het over bewegen en buiten spelen. 

 

Je wil het beste voor je kind, maar soms lukt dat gewoon even niet. Dat is heel normaal! Je kind weigert te eten, zeurt de hele dag om iets lekkers of wil liever op de tablet dan buiten spelen.  

 

In dit webinar Samen eten en bewegen met je kind komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

- Wat is gezond eten voor jou? 

- Lastige situaties met eten, hoe ga jij er mee om? 

- Bewegen en spelen 

 

Doe mee met dit webinar! Er is gelegenheid om vragen te stellen of in de chat te typen. Dit  webinar duurt ongeveer 60 minuten. 

 

Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de "spam" box.


Cursusleiders

Laura Hevink

Groepsvoorlichter Loes cursusbureau

Iedere ouder wil het beste voor zijn/haar kind(eren). De meeste ouders zijn daar tevreden over. Ook zijn er veel ouders die het wel eens fijn om eens van anderen te horen hoe zij het doen. Tijdens de ouderbijeenkomsten breng ik dit gesprek op gang. Kom naar de ouderbijeenkomsten; deel je mening, doe mee of kom luisteren.

Lees meer

Terug naar boven