24 nov Opvoeden en Multimedia (6-12 jaar)

Datum
24 november 2022
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:30
Locatie
Sportpark 'Het Midden' Vriezenveen (DOS voetbalvereniging)
Schout Doddestraat 46
7671 GT
Vriezenveen
Prijs
gratisDeze bijeenkomst is geschikt voor ouders en verzorgers van kinderen tussen 6-12 jaar.

 

Kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar zijn geboren in het digitale tijdperk. Voor hen zijn computers, tablets en mobiele telefoons de gewoonste zaak van de wereld. Veel kinderen voelen zich erg aangetrokken tot digitale media  en ze leren snel!  Dat wil nog niet zeggen dat ze goed kunnen omgaan met deze mogelijkheden. Dit geeft een extra druk op de opvoeding van je kind.

 

Om je kind goed te kunnen begeleiden, zou je antwoord moeten krijgen op deze vragen: Wat doet mijn kind op internet?  Waarom vindt mijn kind dat zo leuk? Wat zijn de risico’s op internet?

 

In de themabijeenkomst “Opvoeden en multimedia 6-12 jaar” komen de volgende onderdelen aan bod:

Inzicht krijgen

Positieve effecten en lastige situaties

Wat kun je doen in de mediaopvoeding van je kind?

 

Hoe zit het met de ontwikkeling van je kind? Wat kun jij als ouder doen in de opvoeding van je digitale kind? Deze en andere vragen worden tijdens de bijeenkomst beantwoord.

 

Tijdens deze themabijeenkomst wordt informatie gegeven. Ook kun je meepraten over allerlei praktijkvoorbeelden en van andere ouders horen hoe zij erover denken.

 

Aanmelden kan via www.loes.nl.  Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Loes Cursusbureau via info@loes.nl 


Cursusleiders

Annemarie de Graaf

In de cursussen en voorlichtingen gaat het over positief opvoeden. Tijdens de cursus hoor ik vaak mooie voorbeelden van ouders over de blije reactie van hun kind bij een echt compliment. Het lijkt zo simpel, maar opvoeden is soms ook best moeilijk. Samen met andere ouders erover praten is gezellig en ondersteunend. Elke keer leer ik zelf ook nog iets bij!

Lees meer
Terug naar boven