10 okt Voor je het weet zijn ze groOt (2 - 12 jaar)

Datum
10 oktober 2019
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:00
Locatie
Bibliotheek Oldenzaal
Ganzenmarkt 11
7571 CD
OLDENZAAL
Prijs
gratisOpvoeden in theater is hartstikke leuk

  

Je herkent het vast wel: je hebt een belangrijke afspraak op je werk en wilt zeker niet te laat komen. Je zoontje moet zijn haren nog kammen en veters strikken. Hij wil van alles doen, maar vooral niet zijn brood opeten. Kortom: stress! Hoe zorg je er nu voor dat zo’n ochtend toch soepel loopt? Kun je daar zelf iets in sturen? Deze en andere opvoedkwesties worden nagespeeld in de interactieve theatervoorstelling van Loes: ‘Voor je het weet zijn ze groOt’.

 

Herkenbare situaties worden hilarisch nagespeeld

“Voor je het weet zijn ze groot” is een voorstelling voor ouders/opvoeders over opvoeding, gezond eten en bewegen.

Opvoeden is soms best lastig. Krijg je jouw kind niet achter het beeldscherm vandaan? Houdt jouw kind ook zo van snacken?  Dit soort herkenbare situaties tussen ouders en kinderen worden door de theatergroep nagespeeld. Het publiek kan tips geven die de acteurs direct naspelen. Zo hoor en zie je niet alleen hoe andere ouders dat doen, maar ook welk effect het op de kinderen heeft. En dat verloopt heus niet altijd meteen vlekkeloos.

 

Aanmelden kan via www.loes.nl. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Loes Cursusbureau 0900-3338889 of een e-mail sturen aan cursusbureau@loes.nl

 


Cursusleiders

Suzan Bennink

Kindercoach-therapeut

“Opgroeien en de ontwikkeling van kinderen is een boeiend proces. Wat willen ouders hun kinderen daarbij leren? Hier ben ik nieuwsgierig naar. Door uitwisseling van informatie en ideeën maken we de verbinding met de dagelijkse opvoedpraktijk”

Lees meer
Terug naar boven